KUNSTFORENINGER

Galleri Art Corner har et spændende koncept til kunstforeninger, der giver store rabatfordele. Konceptet er blevet godt modtaget af de mange kunstforeninger vi samarbejder med.

  • Kunstforeninger modtager regelmæssigt nyhedsbreve til orientering om galleriets aktiviteter!
  • Kunstforeninger inviteres til udvalgte udstillinger og ferniseringer med spændende kunstnere!
  • Kunstforeninger modtages efter aftale i galleriet til en kunst-event, hvor medlemmerne kan opleve en kunstvandring med præsentation af galleriets mange billedkunstnere.
  • Desuden holdes et foredrag om et aftalt emne, som interesserer kunstforeningen. I forbindelse med kunst-events byder vi på et godt glas vin!

Byt Kunsten:
Vi udsteder et byttecertifikat på alle kunststykker som giver dig mulighed for at bytte i op til 3 år.

Fordele:

Kunstforeninger tilbydes adskillige fordele. Ring og hør nærmere. Hvis jeres virksomhed ønsker at samarbejde med Galleri Art Corner, kan I blot kontakte os på mail: reka@galleriartcorner.dk

----

KUNST TIL VIRKSOMHEDEN:
Galleri Art Corner har specialiseret sig i virksomhedsudsmykning, og vi har stor ekspertise i at lave en unik kunstudsmykning, der harmonerer med kundens miljø og øger medarbejdernes trivsel. Gennem en unik kunstudsmykning kan jeres virksomhed opnå en attraktiv profilering! Vi har unikke løsninger i alle prisklasser.

Løsningerne er tilpasset din virksomheds behov og ønsker, gennem et konstruktivt samarbejde med virksomhedens ledelse og medarbejdere. Mulighed for afdragsordning. Ring og hør nærmere.


KRIFA, HOLBÆK
“Vi har været igennem en rigtig god proces sammen med Galleri Art Corner for at finde nogle malerier som medarbejderne kan blive ved med at blive inspireret af. Galleri Art Corner har udvist stor fleksibilitet omkring dette, og Rebekka Kaasgaard har lyttet til vores ønsker og fortsat indtil vi var helt tilfredse,” udtaler afdelingschef Bibi-Ann Thomsen.

DANSK REVISION RANDERS
Galleri Art Corner har designet RECEPTIONSUDSMYKNINGEN for at give virksomheden et kunstnerisk image. Anders Hübertz Mortensen, Partner i Dansk Revision Randers udtaler: “Galleri Art Corner har forstået den kunstneriske udsmykning af vores receptionsomrmåde der daglig kommenteres af vores kunder for den smukke kunst på væggene. Vi er meget tilfredse med den professionelle rådgivning og service vi har modtaget.”


----- 

RECEPTIONSGAVER OG GULERØDDER!

Der er jo altid de traditionelle og kedelige receptionsgaver, men ofte har man også lyst til at give sine samarbejdspartnere og kollegaer noget der stikker ud over det normale. Galleri Art Corner har et stort udvalg af unikke eksklusive gaver i form af bronzeskulpturer, kunsthåndværk i keramik, glas, sten og naturligvis malerier i mange prisklasser – alt efter hvad du/I ønkser at give. 

I vores webshop kan får du et overblik for hvad vi kan byde på og hvis du ønsker at lave en aftale med Galleri Art Corner omkring dine receptionsgaver eller skal vi sammensætte en helt personlig gavepakke til dine medarbejdere eller andre så er du altid velkommen til at høre hvad Galleri Art Corner har af gode idéer.


RING: 8640 7222 – eller mail til Rebekka Kaasgaard: reka@galleriartcorner.dk