Virksomhedens juridiske navn

Galleri Art Corner
Indehaver: Rebekka Kaasgaard

Grenåvej 24b
8960 Randers SØ

Tlf.: 89 41 39 00 / 86 40 72 22

Mail: reka@galleriartcorner.dk

 

––––––––––––––––––––––

 

Galleri Art Corner har drevet galleri siden 1974. Vi ved hvor vigtigt fantastisk service og nærvær er for den kunsthandlende virksomhed, forening og private dansker. Derfor er service ikke noget Galleri Art Corner tager let på.

Vi ved også det er en stor udfordring at gennemskue kunstmarkedet og finde en sikker kunsthandel, der rammer den individuelle smag og som samtidig er alle pengene værd. Det er især en udfordring på nettet.

Derfor er det vores største interesse og ambition at du vil opleve præcis sammen service og nærvær i vores netbutik, som i vores 650 m2 galleri.

 

Galleri Art Corner har en hel enkel tilgang til kunsten: Det skal være unikt og alle pengene værd.  

 

Her under finder du vores handelsbetingelser, der er gældende ved alle online køb hos GalleriArtCorner.dk. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, hvis du har yderligere spørgsmål. Du opfordres derfor til at læse betingelserne grundigt igennem, således at du kender dine rettigheder og forpligtelser inden du køber varer hos os.

 

BYTTEGARANTI

Der ydes 3 års ombytningsret på alle originale olie- og acrylmalerier. Ved ombytning modregnes maleriets oprindelige pris og ved eventuelt overskud udstedes tilgodehavende bevis. Denne garantiordning har galleriet haft i 40 år og det er din sikkerhed for en tryg handel med Galleri Art Corner. Der tages forbehold for misvedligeholdelse og skader. Værket skal leve op til det medfølgende og af Galleri Art Corner underskrevne dokument. Dette dokument fungerer som bevis for din bytteret, og følger værket ved en eventuel bytning.       

FORTRYDELSESRET 

Er kunstværket alligevel ikke dét kunstværk der skal bo hos dig, så frygt ikke! Galleri Art Corner tilbyder alle 8 dages fortrydelsesret og du får naturligvis dine penge retur – såfremt værket modtages af Galleri Art Corner uden skader og i forsvarlig stand.  

HUSK at sende certifikat på din 3 års ombytningsret hos Galleri Art Corner med værket retur. 

Du skal selv betale alle fragtomkostninger for returvarer vedrørende fortrydelsesret, såfremt andet er aftalt med Galleri Art Corner. 

 

REKLAMATIONSRET 
Vores kunstværker kan ikke betragtes som en 'fabriksny' vare. Meget af vores mest værdifulde kunst er gammelt. Alle vores værker er produceret under en kreativ proces og er fremstillet i hånden. Derfor bør kunstværkerne håndteres nænsomt og med omhu.  

Såfremt der er tydelige skader på ramme eller selve værket ønsker vi naturligvis at yde dig vores bedste service. Vurderes det at vores specialværksted kan rette skaden, repareres den naturligvis uden omkostninger. Vurderer Galleri Art Corner at værket ikke kan repareres refunderes alle omkostninger. 

Vi modtager ikke returvarer uden der er lavet aftale herom på forhånd. 

PRISER
Alle priser er inkl. moms eller brugtmoms og i danske kroner. Priser på bestillingstidspunktet er gældende. Fragt- og leveringsomkostninger oplyses inden dit køb.

 

FORSENDELSE OG LEVERINGSOMKOSTNINGER
Vi sender alle varer med fragtmand eller Post Danmark, og sendes med modtagerkvittering. Det er derfor vigtigt, at du angiver en adresse og telefonnummer, hvor der er en person, som kan tage imod og kvittere for varens modtagelse. Hvis du meddeler os, at varen kan stilles et bestemt sted, selvom der ikke er en person, der kan kvittere for modtagelsen af varen, bærer du selv det fulde ansvar og risikoen for varen fra afleveringstidspunktet. Den typiske leveringstid i Danmark for er ca. 3-5 hverdage. Leveringsomkostningerne fremgår ved varebestillingen.    

Hvis du ikke er hjemme til at tage imod forsendelsen som aftalt og varen sendes med fragtmand, modtager du en seddel hvor du bedes kontakte fragtmand eller Galleri Art Corner for aftale om ny levering. Du bærer selv det fulde ansvar for de eventuelle ekstra leveringsomkostninger for en genforsendelse. 

Sendes varen med Post Danmark vil du modtage en afhentningsseddel fra det nærmeste postkontor, hvor pakken kan hentes indenfor en angiven tidsfrist, hvorefter varen sendes retur til Galleri Art Corner. Du bærer selv det fulde ansvar for de eventuelle ekstra leveringsomkostninger for en genforsendelse eller afhentning hos Galleri Art Corner.   

 

BETALING 
For at sikre den optimale sikkerhed omkring betaling anvender Galleri Art Corner PayPal. Det er en langt mere sikker betalingsmetode end den du allerede kender fra dine betalinger i dagligvarehandelen og i fysiske butikker. Derfor er PayPal verdens mest anvendte betalingssystem, hvor du kan betale med dine vante kreditkort: VISA, MASTERCARD, AMERICAN EXPRESS, etc.

Ønsker du at anvende anden betalingsform skal du handle i vores fysiske butik. Vi sender ikke pr. efterkrav.


PERSONLIGE OPLYSNINGER 
For at kunne sende varer til dig og yde dig den optimale service, registrerer vi dit navn, adresse, telefonnummer, fax, email og dit personligt valgte password. Oplysningerne behandles fortroligt på krypteret server og videregives ikke til tredjemand. Det er således alene Galleri Art Corner, der har adgang til oplysningerne. Vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger. På din profil kan du selv få adgang til dine data og på den måde følge din ordre, se tidligere ordrer, printe kopi af tidligere ordrebekræftelser, mm.  

 

ANSVARSBEGRÆNSNING 
Galleri Art Corner kan ikke gøres ansvarlig hvis du lider et eventuelt indirekte tab, eller følgeskader, der uforudset måtte opstå i forbindelse med en handel, ligesom drifts- og omsætningstab i forhold til, avancetab, tidstab, afsavnstab eller andet indirekte tab med mindre andet følger af dansk rets almindelige ufravigelige regler.


PERSONDATAPOLITIK
Hos Galleri Art Corner anvendes "sessioncookies". Det betyder at vores web-butik kan holde styr på det, du har lagt i din kurv, mens du navigerer rundt på web-butikken, men gemmes ikke på din computer. Derfor gemmes de varer ikke, som du har lagt i din kurv.   

Galleri Art Corner anvender logstatistik, der opsamler informationer der kan give et statistisk billede af antal og geografiskplacerede besøgende på vores web-butik, samt deres navigation på vores web-butik. Galleri Art Corner anvender logstatistik for at optimere vores servicebehov og funktionaliteter på vores web-butik. Det er et standard butikssystem og er ikke på nogen måde personfølsomt. Lignende kunderegistreringer anvendes i fysiske butikker.  

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos Galleri Art Corner og opbevares i 5 år (5 år pga. krav fra bogføringsloven), hvorefter oplysningerne slettes. Når Galleri Art Corner indsamler personoplysninger via vores web-butik, sker dette altid ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således du er informeret om hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor. Indehaver af Galleri Art Corner har har adgang til dine registreringsoplysninger. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer kundeoplysninger krypteret. 

Oplysninger afgivet til Galleri Art Corner sælges eller videregives aldrig til tredjemand og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Som registreret kunde hos Galleri Art Corner, har du til altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Galleri Art Corner via mail: reka@galleriartcorner.dk

BRUG AF BILLEDER OG TEKST PÅ GalleriArtCorner.dk og GalleriArtCorner.com
Billeder eller tekst fra GalleriArtCorner.dk og GalleriArtCorner.com må ikke kopieres, gengives eller lign. uden tilladelse fra Galleri Art Corner. Alle rettigheder forbeholdes. Krænkelse af nævnte rettigheder er erstatningspådragende. 

TWISTER
Uoverensstemmelser eller twist i forhold til køb og bestilling af varer hos Galleri Art Corner omfattes af dansk ret.   


FORBEHOLD

GALLERI ART CORNER TAGER FORBEHOLD FOR FEJL PÅ PRIS, FEJL PÅ BILLEDER OG FARVENUANCER, TRYKFEJL OG UDSOLGTE VARER.