Påske med fernisering - kunstforedrag og vinsmagning.

DET SKER I PÅSKEN:

TORSDAG DEN 13. APRIL KL. 10 ÅBNER GALLERI ART CORNER TRADITIONEN TRO ÅRETS STORE PÅSKEUDSTILLING.
ÅBENT HVER DAG I PÅSKEN FRA KL. 10 TIL 17.

Torsdag: Galleriet åbner kl. 10. Kom først og se alle de nye værker. Fra kl. 13 - 15 serverer Galleriet cupcakes samt kaffe eller et godt glas portvin.
Fredag: Galleriet holder åbent fra kl. 10 - 17.

Lørdag: Galleriet åbner kl. 10. Fra kl. 13 -14 vil der være mulighed for at smage på nogle af Galleriets mange spændende vine.
Søndag: Galleriet holder åbent fra kl. 10 - 17.
Mandag: Galleriet åbner kl. 10. Kl. 15 er alle inviteret til at komme og høre et spændende foredrag som holdes af lektor P.C. Overgaard. Foredraget handler om Picassos liv og inspiration. Der er gratis entre.


Også mange nyheder fra vores faste kunstnere.

 

 

HANS CHR. RYLANDER.

Vi har den glæde at kunne præsentere tolv nye værker af Danmarks mest civiliserede anarkist.

Se værkerne og gå på opdagelse i Hans Chr. Rylanders imponerende nye selvbiografi hvor man kan fordybe sig i hans imponerende arbejde med kunst og kunstpolitik. Der vil også være mulighed for at købe få håndsignerede eksemplarer af bogen.

     

 STINE RENBERG

Ny kunstner i Galleriet. Stine beskæftiger sig med den figurative udtryksform. Se det udfoldet som maleri på papir samt smukke keramiske fade.

   

 MARIANNE HELSTRUP

Marianne er inspireret af ægget og dets facon. For Marianne udvikler ægget sig hele tiden. Det antager nye farver og nye faconer og ender i en farverig lyst til livet.

     

 

SARAH CAMILLA SKRIVER

Sarah Camilla Skriver er nyuddannet Kunsthåndværker fra designskolen for glas og keramik på Bornholm. Hendes arbejde tager udgangspunkt i funktionelle objekter til hjemmet, skabt med traditionelle teknikker som drejning og håndmodelering. Hun arbejder med kombinationen mellem det matte organiske ler og farverige, håndmodelerede dekorationer.

  

 

LIV OTTILIE SKOVGAARD

Liv er en ny ung kunstner i Galleriet.  Liv lader sig forføre af de impulser og den inspiration, hun får fra sin omverden og omsætter disse indtryk i hendes malerier.

   

 

FINN SØRENSEN 

Finn Sørensen er også ny kunstner i Galleriet. Han har altid været fascineret af COBRA-kunstnerne. Det er blandt mennesker i storbyerne at han finder sin inspiration samt tanken om at han aldrig i et øjeblik er i tvivl om at der findes noget større end os.

    

Vi glæder os til at byde dig velkommen.
Galleriet lukker hver dag kl. 17.

Newer Post Older Post